20 August 2025
Eating News , Εστιατόρια

Μια καλοκαιρινή βραδιά με ζωντανή μουσική στη Μαρίνα Λεμεσού

"Music with Taste at PAUL" την Τετάρτη 20 Αυγούστου στη Μαρίνα Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 06 Αυγούστου 2025

Το PAUL σας προσκαλεί σε ακόμα μια μαγευτική εμπειρία γεμάτη γεύση, μουσική και καλοκαιρινή διάθεση! Την Τετάρτη 20 Αυγούστου, η Limassol Marina μεταμορφώνεται σε σκηνικό αισθήσεων, με ζωντανή μουσική και εκλεκτές γεύσεις.

Απολαύστε το δείπνο σας υπό τους ήχους της Μυρτώς Μελετίου (φωνή) και της Μάρας Φιλίππου (πιάνο), σε ένα κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον που συνδυάζει τη γαλλική φινέτσα με το καλοκαιρινό mood.

📍 Τοποθεσία: PAUL Limassol Marina
🗓 Ημερομηνία: Τετάρτη 20 Αυγούστου
🕗 Ώρα Έναρξης: 20:00
📞 Κρατήσεις: 25 00 02 10 | Κάντε κράτηση online

Η βραδιά πραγματοποιείται στο πλαίσιο της κανονικής λειτουργίας του εστιατορίου, με το νέο μενού Art de Vivre να προσφέρει γευστικές εκπλήξεις που συμπληρώνουν ιδανικά την εμπειρία.

Ανακαλύψτε νέες γαστρονομικές προτάσεις, απολαύστε τα αγαπημένα σας πιάτα και αφήστε τις νότες της μουσικής να ντύσουν τη βραδιά σας με ρομαντισμό και καλοκαιρινή αύρα.

✨ Μια νύχτα για όσους αγαπούν τις αισθήσεις – τη γεύση, τη μουσική και την ατμόσφαιρα του PAUL.

02 07 25-Έρωτας ταξιδευτής-Εναρκτήρια συναυλία θεσμού-Πολιτισμός σε κάθε γειτονιά του Στροβόλου.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
August 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close